groepsfotomtb

Lidmaatschap

MTB Club Epe is aangesloten bij de NTFU. Als lid van MTB Club Epe ben je daarmee automatisch lid van de Wielersportbond NTFU. De voordelen van het NTFU lidmaatschap voor jou als lid zijn o.a.:

Fietsverzekering

Je bent verzekerd tegen schade aan je fiets bij een ongeval. De verzekering is 24/7 en in heel Europa geldig. Standaard wordt € 1.000,- aan schade gedekt, maar dit bedrag kun je ophogen.

Ongevallenverzekering

Fiets je een toertocht of fiets je mee met de club en krijg je een ongeval? Dan ben je via de ongevallenverzekering verzekerd. In het geval van blijvende invaliditeit ontvang je een bedrag, in het geval van overlijden ontvangen je wettige erfgenamen een bedrag.

Korting op toertochten

Je krijgt korting op de inschrijving bij alle NTFU-toertochten. Ontdek alle tochten op Fietssport.nl. Met Scan & Go kun je snel en gemakkelijk van start bij toertochten. Je Scan & Go-barcode vind je in jouw persoonlijke account op Fietssport.nl.

Routes downloaden

Op Fietssport.nl staan 600+ routes die je kunt downloaden voor je GPS. Handig als je eens in een ander deel van Nederland wilt fietsen óf juist verrassende weggetjes in je eigen omgeving wilt ontdekken.

Inschrijf formulier

Laat dit veld blanco
Ondergetekende geeft hierbij te kennen dat hij/zij lid wenst te worden van MTB Club Epe en van onderstaande voorwaarden en verplichtingen kennis te hebben genomen.
Het lidmaatschap van MTB Club Epe en de NTFU loopt van 1 januari tot en met 31 december. Er geldt een opzegtermijn van ten minste 1 maand, dus vóór 1 december. Bij tussentijds aanmelden of opzeggen blijft de contributie voor een heel jaar verschuldigd (uitgezonderd het XL-lidmaatschap).
.